logo


Al meer dan dertig jaar in het vak, en nog altijd jong en dynamisch. Zo is ons kantoor het beste te omschrijven. In 1964 gestart met onze activiteiten, zijn we samen met bedrijvig en industrieel Oss uitgegroeid tot een kantoor dat kan buigen op een rijke ervaring en een flinke dosis kennis.

Door de sterke band met de regio hebben we inmiddels een flink netwerk opgebouwd van relaties, die door onze enthousiaste medewerkers worden ondersteund en geadviseerd op het brede terrein van de bedrijfsvoering. Naast accountancy zijn wij ook thuis op het gebied van belastingen, automatisering en bedrijfsorganisatie.

Ons karakteristieke kantoorgebouw aan de Raadhuislaan 2a in Oss biedt meer dan voldoende mogelijkheden voor verdere groei en completering van onze dienstverlening. Ook in dit kader past onze regionale betrokkenheid en toekomstvisie.

Mede door het karakter van de regionale bedrijven, zijn wij ons in de loop der jaren gaan specialiseren in een bepaald onderdeel van de markt: het midden- en kleinbedrijf.
Wij zijn de steun en toeverlaat voor de dikwijls eenzame direkteur/eigenaar in dit segment. De ondernemer die het veelal zonder een uitgebreide staf moet zien te redden. Een goede onafhankelijke vertrouwensman is daarbij onontbeerlijk, zeker voor de startende ondernemer.

Als u meer wilt weten over een van onze diensten, stuur dan eens een e-mail naar [email protected] of vul het informatieformulier in.